Українська правда

Костов: Рішення судді дуже вплинуло на результат

Сергей Шемшученко — 5 квітня 2009, 22:43

Рішення арбітра матчу 22 туру прем'єр-ліги України "Металург" Д - "Динамо" Андрія Шандора дуже вплинуло на результат гри. Про це заявив Ніколай Костов, головний тренер донецького "Металурга", коментуючи епізод із вилученням Дишленковіча та пенальті.

"Через помилку нашого досвідченого гравця арбітр показав червону картку і призначив пенальті, що дуже сильно вплинуло на результат", - сказав Костов.

За його словами, у перші 10-15 хвилин було видно, що "Металург" не був психологічно збалансованим. "Деякі футболісти грали не на високому рівні. Але потім змогли вирівняти гру і організували кілька хороших атак, навіть відчули, що можемо забити гол", - додав болгарський наставник донеччан.

"Другий тайм коментувати не буду, оскільки грати вдесятьох проти "Динамо" нерівносильно. Гості добре знають, що потрібно робити в таких ситуаціях, тому закономірно виграли цей матч".

Костов також наголосив, що його команда додає в грі.

"І якщо ми не перемогли "Динамо", або не зіграли внічию, це для нас не катастрофа. Бо динамівці додають у всіх компонентах: технічних, тактичних і фізичних. Бажаю успіху Юрію Сьоміну і його команді на європейській арені", - цитує Костова сайт "Динамо".