Українська правда

Колишній тренер "Челсі" може прийняти український клуб

Сергей Шемшученко — 19 вересня 2008, 13:02

Колишній тренер лондонського "Челсі" Авраам Грант у найближчий час може очолити один з українських клубів. Відомий ізраїльський фахівець провів переговори з декількома представниками украиїнської Прем'єр-ліги з приводу можливого працевлаштування.

Авраама Гранта було помічено на матчі "Динамо" з "Арсеналом" і після поєдинку він пояснив мету свого візиту.

"Я дійсно в Києві у справах, - зізнався "Жизні" Авраам Грант. - Моєму агентові зателефонували і запропонували хороші умови. Я задоволений тим, що, нарешті, після довгого простою в моїх послугах зацікавилися. Зрозумів, що українське поле - неоране і, тут є над чим працювати. Ваша країна дала таких відомих футболістів, як Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Анатолій Тимощук і Андрій Воронін.

Це говорить про те, що у вас великий потенціал. Я дуже хочу тут працювати, і, напевно, вже скоро я заявлю про себе тут на повний голос. Всі команди, які я очолював, завжди показували добрі стабільні результати. Думаю, і український варіант не стане виключенням".

Як стверджує "Жизнь", посилаючись на свої достовірні джерела, під час перебування в Києві Авраам Грант спілкувався з представниками "Шахтаря" та "Дніпра".

newsru.ua