Українська правда

Клінсманн: "Результат першого матчу зі "Спортінгом" відкриває нам дорогу у чвертьфінал"

Сергей Шемшученко — 26 лютого 2009, 11:26

Португальский "Спортінг" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти "Баварії" грав добре, але велику роль зіграло те, що німцям вдалося відкрити рахунок. Про це після матчу у Лісабоні заявив головний тренер "Баварії" Юрген Клінсманн.

"Ми дуже ретельно готувалися до цієї зустрічі. Знали, що доведеться зіткнутися зі стартовим натиском суперника. Визнаю, що на перших хвилинах нам трохи пощастило. В одному з гострих епізодів біля наших воріт винесли м'яч з самої лінії. Після сольного проходу Рібері і другого гола гра завершилася. Ми лише чекали реакції з боку "Спортінга". Дуже радий такій впевненій перемозі. От так потрібно продовжувати і далі", - цитує наставника мюнхенців офіційний сайт УЄФА.

"Нам вдалося зберегти ворота у перші 20 хвилин. Після чого стало зрозуміло, що суперник дещо побоюється нас. Забити п'ять м'ячів, зрозуміло, завжди приємно. Цей результат відкриває дорогу у чвертьфінал. Проте не варто пишатися цим успіхом. "Спортінг" грав добре, особливо у першому таймі. Велику роль зіграв той факт, що рахунок відкрила саме наша команда", - додав також Клінсманн.