Українська правда

Клебер вертається у "Динамо"

Сергей Шемшученко — 8 січня 2009, 12:20

Бразильський форвард "Динамо" Клебер вертається у розташування віце-чемпіонів України. Футболіст вже взяв квитки до Києва.

В п'ятницю він вилітає до України, щоб наступного дня, 10 січня, разом з рештою гравців "Динамо" після відпустки зібратися на тренувальній базі.

За словами агента гравця Фабіо Фаріа, переговори "Палмейраса", де гравець провів останній рік в оренді, з "Динамо" все ще тривають і поки немає підписаного договору, футболіст зобов'язаний бути у розташуванні київського клубу.

"Поки остаточно не будуть вирішені всі питання, Клебер повернеться до України, бо він професіонал і знає свої обов'язки. "Динамо" відкрите для переговорів, але це не стосується суми компенсації", - цитує Фаріа портал Futnet.

"Динамо" хоче за трансфер Клебера 8 мільйонів доларів. "Палмейрас" пропонував половину суми за 50% федеральних прав на футболіста, проте керівництво киян на такі умови не погодилося.

Раніше керівники "Палмейраса" повідомили, що група інвесторів з Італії, пов'язаних з клубом, готові дати необхідну суму на наступних умовах: до кінця 2009 року нападник виступатиме за "Вердао" на правах оренди, а наступного року перейде в італійський клуб.

Террикон