Українська правда

Кастільо найогидніше повернутися в Україну

Сергей Шемшученко — 24 липня 2008, 14:34

Мексиканський нападник, контракт котрого належить "Шахтарю", не знає, чи залишиться він у "Манчестер Сіті", де новий тренер і оренда до кінця року, чи повернеться у Донецьк або перейде в інший клуб.

"Мені хочеться швидше визначиться, залишаюся я в Манчестері чи варто готуватися до нового переїзду. У мене є декілька варіантів, але поки немає гарантій. Президент "Шахтаря" хоче мене повернути, але я спробую залишитися тут або в іншій країні, де футбол вищого рівня", - заявив Кастільо в інтерв'ю ESPN.

Нері зізнався, що рішення підписати контракт з "Шахтарем" було прийняте під великим тиском його колишнього клубу - грецького "Олімпіакосу".

"Це рішення не стільки моє, скільки клубу. Вони сильно на мене тиснули, оскільки отримали великі відступні від "Шахтаря". У мене були інші пропозиції й варіанти продовження кар'єри. Але у результаті я виїхав до України. Тоді я не знав, який там футбол і наскільки я про це шкодуватиму", - говорить Кастільо.

Контракт мексиканця з "Шахтарем" закінчується лише за чотири роки, але він не хоче повертатися і говорить, що у нього є інші варіанти.

"Що мені робити, я не хочу повертатися до України. Це буде найогидніше для мене, тому що я не відчуваю себе в цій країні спокійно", - підсумував нападник збірної Мексики.

terrikon.dn.ua