Українська правда

"Карпати" змінюють форму

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2008, 16:40

Вже з нового року "Карпати" гратимуть у новій формі, про яку так довго мріяли львівські вболівальники. Досягти повернення вертикальних зелених та білих смуг "Карпатам" вдалося завдяки підписанню угоди з новим технічним партнером - відомою іспанською компанією "Joma" - світовим виробником спортивного інвентарю. Згідно з угодою, "Joma" до кінця року надасть "Карпатам" понад 15 тисяч одиниць різноманітної екіпіровки, починаючи від гетрів і закінчуючи фірмовими бейсболками.

Таким чином, у другому колі нинішньої першості вся структура ФК "Карпати", а це три професійні команди ("Карпати", "Карпати-2", дубль), а також 8 юнацьких команд, що представляють ФК "Карпати" у турнірах ДЮФЛ (4 команди СДЮШОР "Карпати" та 4 команди Футбольної Академії (ЛУФК)), отримають у своє розпорядження нові, якісні та стильні колекції ігрової, тренувальної та вихідної екіпіровки.

Також клуб замовив товари для реалізації у торговій мережі. Загалом ФК "Карпати" отримає товарів на суму понад 4 млн. грн., з яких клуб заплатить тільки 1,8 млн. грн., оскільки компанія "Joma" надала клубові знижку у розмірі 60% від загальної вартості замовлення.