Українська правда

Каладзе приступив до індивідуальних тренувань

Сергей Шемшученко — 24 червня 2009, 14:28

Захисник "Мілана" і збірної Грузії Кахабер Каладзе, який не виходив на поле з лютого через серйозну травму коліна, приступив до індивідуальних занять, а незабаром має намір приєднатися і до загальної групи.

"Добре, що все йде за планом. Коліно вже не турбує, а це дає надію, що за кілька днів почну тренуватися разом з командою", - відзначив капітан збірної Грузії, який дуже вдячний за швидке одужання бельгійському хірургу Марку Мартенсу.

Поки деякі одноклубники Каладзе виступають на Кубку конфедерацій у складі різних збірних, захисник тренується на клубній базі. Згідно з останніми трансферними новинами, футболіста в своїх лавах хотів бачити "Ліверпуль", але, незважаючи на пропозицію з батьківщини "Бітлз", Каладзе не думає про перехід з італійського гранда.

"Я щасливий в Мілані і думаю, що закінчу кар'єру саме тут", - коротко і впевнено відповідає Каладзе на інформацію про те, що мерсісайдці запропонували клубу Сільвіо Берлусконі 7 мільйонів фунтів стерлінгів. Та й сам господар італійського клубу не горить бажанням розлучатися з легіонером.

Перехід в "Челсі" головного тренера команди Карло Анчелотті став для Каладзе несподіванкою. "Анчелотті зробив дуже багато для "Мілана". З ним ми виграли багато трофеїв, так що він назавжди залишиться в історії клубу великим тренером".

У новому сезоні командою буде керувати Леонардо, який, правда, не зможе розраховувати на двох ключових футболістів - Кака і Паоло Мальдіні. "Втрата їх зовсім не означає, що ми не зможемо боротися за скудетто. Нам під силу випередити такі команди як "Інтер", "Рома", "Фіорентіна" і "Ювентус", - вірить в успіх Каладзе, слова якого наводить офіційний сайт УЄФА.