Українська правда

Кака довів Галліані до порушення сну

Сергей Шемшученко — 19 січня 2009, 10:34

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані заявив, що клуб продовжує вивчати пропозицію з боку "Манчестер Сіті" щодо півзахисника Кака.

"Городяни" готові викласти за бразильця більше 100 мільйонів фунтів, і тепер россонері належить прийняти непросте рішення: зберегти в команді одного з кращих її гравців або значно поповнити клубну казну", - сказав Галліані.

"Не знаю, що саме станеться з Кака, через що погано спав минулої ночі. З одного боку, я переживаю ті ж почуття, що і вболівальники нашої команди, а з іншої - як представник "Мілана" я думаю раціонально", - додав представник італійського клубу.

"Побачимо, що трапиться у результаті. Наразі нічого не погоджено: ні з боку клубу, ні з боку гравця, який продовжує залишатися частиною нашої команди", - сказав Галліані в інтерв'ю Radio Monte Carlo.

"За останні роки Кака багато чого добився, став великим футболістом, який виграв всі можливі титули. Поки ми його не продали, і не знаємо, чи трапиться це в майбутньому. Зараз ми продовжуємо оцінювати пропозицію", - пише sport-express.ru.