Українська правда

Іспанця Коке сватають у "Шахтар"

Сергей Шемшученко — 3 квітня 2009, 12:12

Іспанський гравець грецького "Арісу "Коке влітку може поповнити склад донецького "Шахтаря". Окрім чинних чемпіонів України гравцем цікавляться німецькі "Шальке" та "Вердер", повідомляє Marca.

Як завіряє видання, донеччани вже розглядають можливість придбання 25-річного Коке за чотири мільйони євро. Термін дії контракту Коке з "Арісом" розрахований до 2013 року.

До речі, за іспанцем стежать і "Олімпіакос" з "Панатінаїкосом", але оточення футболіста стверджує, що він не збирається грати за жодну іншу грецьку команду, окрім "Аріса".

Серхіо Контрерас Пардо Коке. Народився 27 квітня 1983 року. Зріст - 180 см. Амплуа - атакувальний півзахисник/нападник. Виступав за "Малагу", лісабонський "Спортінг" і марсельський "Олімпік", у якого і був викуплений "Арісом" за мільйон євро.

У кожному з двох сезонів, проведених в клубі із Салонік, забив по 10 м'ячів. У сезоні 2007/08 Коке відзначився ще й в матчі розіграшу Кубку УЄФА проти сербської "Црвєни Звєзди". Орієнтовна вартість за версією transfermarkt.de - 3,25 мільйона євро, пише Терикон.