Українська правда

Іньєста боїться гри з "Базелем"

Сергей Шемшученко — 4 листопада 2008, 14:41

Півзахисник іспанської "Барселони" Андреас Іньєста побоюється майбутнього двобою Ліги чемпіонів проти швейцарського "Базеля".

- Переможні серії, звичайно, чудові: показуєш відмінну гру, набираєш очки, забиваєш багато голів і удостоюєшся похвали за свій особливий стиль гри, - цитує Іньєсту офіційний сайт УЄФА. - Однак ми розуміємо, що подібне не може тривати весь сезон. Тому нам треба прикласти максимум зусиль, щоб продовжити серію на більш тривалий термін і скористатися тим, що зараз ми знаходимося у відмінній формі. Я з побоюванням очікую домашнього двобою з "Базелем". Помилково думати, що ми легко візьмемо три очки. Ніхто з нас не хоче допустити осічку через недооцінку суперника.

У минулому сезоні ми виступили так невдало, що продовжувати грати в тім же дусі було просто неможливо, - зізнався Іньєста. - Із приходом Гвардіоли відбулися психологічні зміни. Новий тренер приніс тактичні зрушення і зміни в тренувальному процесі. Спершу усе складалося не так вже добре. Однак наша сьогоднішня гра є продуктом щоденної і старанної роботи на тренуваннях. До того ж ми голодні до перемог, оскільки не виграли за останні два сезони жодного трофея.

Нагадаємо, що "Барселона" після трьох матчів займає перший рядок у групі С.