Українська правда

Ілсіньо і Вілліан хочуть додати до своїх трофеїв національний Кубок

Сергей Шемшученко — 30 травня 2009, 18:47

Донецькі бразильці Ілсіньо і Вілліан хочуть до Кубку УЄФА додати й національний Кубок.

Про це вони розповіли в інтерв'ю Globo Esporte, повідомляє Террикон.

"Після перемоги в Стамбулі ми стали героями. Отримали нагороду від президента України, і в газетах про нас багато пишуть, - ділиться враженнями Ілсіньо. - Тепер хотілося б ударно закінчити сезон і виграти Кубок України".

Бразилець пропустив кілька місяців через травму лівої ноги, але тепер він відчуває себе добре.

"Слава Богу, мені вдалося швидко відновитися і набрати непогану форму, але я сподіваюся, що прийдуть ще й кращі часи, - наголосив" гірник ".

Одноклубник Ілсіньо Вілліан зазначає, що команда відповідально налаштовується на матч з "Ворсклою".

Полтавчани закінчили чемпіонат на кілька позицій нижче, ніж "Шахтар", але Вілліан закликає не надавати цьому великого значення - фаворита в такому матчі немає.

"Ми дуже сконцентровані, оскільки цей титул в Україні дуже важливий. Ми розуміємо, що "Ворскла" буде грати так, наче від цього матчу залежить їхнє життя - ми повинні відповісти їм тим же. З технічного боку у нас є перевага, але я не став називати б нас фаворитами", - сказав Вілліан.

Бразилець вже подумує про матч за Суперкубок УЄФА, в якому "Шахтар" зустрінеться з "Барселоною".

"Упевнений, буде складна гра, адже у складі каталонців великі гравці. Але й у нас є кваліфіковані футболісти. Більш того, в Лізі чемпіонів ми вже з ними зустрічалися, і обмінялися перемогами", - нагадує екс-гравець "Корінтіанс".

Крім того, Вілліан запевнив, що не збирається переходити в будь-яку іншу команду:

"Поки я хочу продовжувати тут, в "Шахтарі". Я щасливий, що у нас гарний клуб, і у нас є можливість на наступний сезон позмагатися у Лізі чемпіонів і Суперкубку УЄФА. Звичайно, якщо мені надійдуть пропозиції з європейських топ-команд, я їх розгляну, але зараз я всім задоволений в Донецьку".