Українська правда

Ігор Суркіс: "Ворскла" і "Металіст" урізноманітнять меню Кубку

Сергей Шемшученко — 19 листопада 2008, 16:30

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що жеребкування півфіналу Кубку України має свої переваги. Про це він повідомив у коментарі виданню "Спорт-Экспресс в Украине".

"Бачу в результатах жеребкування Кубку України явний плюс: навіть найсмачніший борщ не можна їсти постійне - необхідна різноманітність в меню", - каже власник "Динамо".

"За участю "Ворскли" і "Металіста" страва під назвою "фінал Кубка України" придбає додаткову родзинку і, як підказує мені інтуїція, не розчарує і найвимогливішого гурмана", вважає Суркіс-молодший.

Ігор Суркіс також розповів про розмову із Рінатом Ахметовим:

"Ми вже зідзвонилися з президентом "Шахтаря" Рінатом Ахметовим і обговорили за випадок долі. Нічого не маю проти зустрічі з "гірниками" на цій стадії, проте жартома вже запропонував колезі зіграти в Донецьку внічию, щоб потім провести перегравання у Києві".

"Якщо ж говорити серйозно, то склад півфінальних пар став гідною відповіддю скептикам, що запевняли, що не доля, а людський чинник всі попередні роки розводив два найсильніші клуби країни до фіналу", - додав президент "Динамо".