Українська правда

Ідейе, Шовковський та Сілва вилетіли з "Динамо" на гру у Бордо

Сергей Шемшученко — 19 лютого 2013, 09:46

У вівторок вранці київське "Динамо" чартерним рейсом з аеропорту Бориспіль вирушило до Франції, де в четвер "біло-блакитні" проведуть матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти місцевого "Бордо".

Оскільки команда проведе в Бордо, без малого, три повних тренувальних дні, тренерський штаб киян прийняв рішення залучити на цей міні-збір майже всю основну обойму виконавців, включаючи навіть тих футболістів, які не входять в заявку "Динамо" на Лігу Європи - Сергія Люльку , Сергія Сидорчука та Андрія Цурікова.

Відзначимо, що до складу делегації "біло-блакитних" також увійшли нещодавно відновилися після ушкоджень Олександр Шовковський і Данило Сілва, а також Браун Ідейе, який повернувся в суботу з Кубка Африки

Повний же перелік гравців київського "Динамо", які вирушили в Бордо, виглядає таким чином:

Воротарі: Олександр Шовковський, Максим Коваль, Денис Бойко.

Захисники: Даніло Сілва, Тарас Михалик, Домагой Віда, Євген Селін, Тайє Тайво, Євген Хачеріді, Сергій Люлька.

Півзахисники: Мігель Велозу, Огнен Вукоєвіч, Роман Безус, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Ніко Кранчар, Андрій Богданов, Лукман Аруна, Сергій Сидорчук, Андрій Цуріков.

Нападники: Андрій Ярмоленко, Браун Ідейе, Адмір Мехмеді, Марко Рубен.

Що стосується перебування "Динамо" в Бордо, то у вівторок "біло-блакитні" проведуть тренування, а наступного дня випробують поле стадіону "Шабан-Дельма", де і відбудеться прийдешній поєдинок.

Перед початком цього заняття головний тренер киян Олег Блохін дасть традиційну передматчеву прес-конференцію, пише "Динамо Киев от Шурика".