Українська правда

Хіддінк отримав дозвіл залишитися в "Челсі"

Сергей Шемшученко — 28 березня 2009, 11:26

Наставник збірної Росії та головний тренер "Челсі" Гус Хіддінк отримає шанс залишитися в лондонському клубі на наступний сезон.

Про це повідомив Російський футбольний союз, представники якого погодилися обговорити з голландським фахівцем розширення сфери його діяльності, повідомляє "Спорт-Експрес".

Як відзначив генеральний секретар РФС Андрій Сорокін, на його думку Хіддінк цілком здатний керувати одразу двома командами - "Челсі", яка виступає в англійській прем'єр-лізі, та національною командою Росії на чемпіонаті світу-2010 в ЮАР.

"Якщо керівництво "Челсі" повідомить, що готове обговорити майбутнє Хіддінка в своїй команді, ми підемо лондонцям назустріч", - зазначивСорокін.

Для РФС паралельна робота Хіддінка в "Челсі" та збірній Росії прийнятніша, ніж та, якби тренеру довелося суміщати роботу крім національної команди в якомусь російському клубі.

Тоді виникли б ризики, що наставник більше піклуватиметься про своїх футболістів, виділяючи їх серед гравців інших клубів чемпіонату Росії, вважають в РФС.