Українська правда

Хіддінк не взяв екс-українця на Євро-2008

Сергей Шемшученко — 27 травня 2008, 15:07

Півзахисники московського "Спартака" і "Крилья Совєтов" екс-українець Олександр Павленко та Олег Іванов не візьмуть участь в Євро-2008. Про це на прес-конференції повідомив головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк, який оголосив, що ці футболісти не будуть включені в остаточну заявку на континентальну першість, повідомляє Sportbox.

Проте, Іванов відправиться на Євро-2008, щоб набратися досвіду. Що стосується Павленка, то щодо його можливої поїздки в Австрію інформації поки немає.

Таким чином, імена 23 футболістів національної збірної, котрі візьмуть участь у чемпіонаті Європи, уже відомі, однак офіційно заявка буде оголошена в середу.

Остаточний склад збірної Росії на Євро-2008.

Воротарі: Ігор Акінфеєв (ЦСКА), Володимир Габулов ("Амкар"), В'ячеслав Малафєєв ("Зеніт").

Захисники: Олексій Березуцький, Василь Березуцький, Сергій Ігнашевич (усі - ЦСКА), Олександр Анюков, Роман Широков (обидва - "Зеніт"), Денис Колодін ("Динамо"), Ренат Янбаєв ("Локомотив").

Півзахисники: Костянтин Зирянов ("Зеніт"), Володимир Бистров ("Спартак"), Юрій Жирков (ЦСКА), Ігор Семшов ("Динамо"), Дініяр Білялетдінов, Дмитро Торбинський (обидва - "Локомотив"), Сергій Сємак ("Рубін"), Іван Саєнко ("Нюрнберг").

Нападники: Павло Погребняк, Андрій Аршавін (обидва - "Зеніт"), Роман Павлюченко ("Спартак"), Роман Адамов ("Москва"), Дмитро Сичов ("Локомотив").