Українська правда

Гусєву Заваров нагадує Газзаєва

Сергей Шемшученко — 25 квітня 2009, 15:33

Російський хавбек Ролан Гусєв, орендований "канонірами" у "Дніпра" порівняв трнера "Арсенала" Олександра Заварова з одним із колишніх своїх наставників, Валерієм Газзаєвим.

Про це він сказав в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

"У цих тренерів є одна спільна риса - вони дуже емоційні. І Газзаєв, і Заваров завжди на ногах: заводять хлопців, коментують якісь епізоди і постійно знаходяться у грі разом з нами. Свою енергію вони передають команді" , - сказав Гусєв.

Хавбек вважає, що у "Арсенала" є передумови, щоб додати.

"Зараз головне зіграти. За один день взаєморозуміння не приходить. Не буває чарівників, які зібрали колектив, і через сезон команда виграла все, що тільки можна. В "Арсеналі" гарний підбір виконавців і кваліфікований тренерський штаб. Наша команда здатна домагатися гідних результатів", - зазначив він.

Говорячи про роботу в "Дніпрі" з Безсоновим, Гусєв заявив:

"Я не міг зрозуміти, чому гравців буквально "пачками" відправляли до дублю без якихось пояснень. Причому, багато хто з цих футболістів не встигав провести в "Дніпрі" і року".

"У Безсонова своє бачення і нехай воно залишається при ньому. Хто знає, може він будує футбол майбутнього?", - додав він.