Українська правда

Грозний: "Зеніту" буде важко із "Ювентусом" після гри з нами

Сергей Шемшученко — 4 вересня 2008, 11:52

Головний тренер "Тереку" українець В'ячеслав Грозний заявив про своє небажання грати матч 21-го туру російської першості із "Зенітом" у Владивостоці.

"Звичайно, мені б хотілося, щоб цей матч відбувся у Грозному. Для чеченського народу це було б велике свято, адже в гості до них приїхав би володар Суперкубку УЄФА. Рішення про дискваліфікацію нашого стадіону мені не зовсім зрозуміло. Можу вас завірити, що ніхто з представників "Тереку" не заходив в суддівську після матчу з "Локомотивом". Всі ми були у роздягальні і перебували у піднесеному настрої. Адже ми перемогли. Ні у кого з нас не було претензій до суддівства цього матчу.

Що стосується проведення майбутнього матчу у Владивостоці, то я б хотів подякувати усіх тих людей, які надають нам можливість готуватися до гри в цьому місті. Але я б не хотів, щоб "Терек" із "Зенітом" грали на Далекому Сході. Я чудово розумію, що петербуржцям буде дуже важко за чотири дні після матчу у Владивостоці проводити гру Ліги чемпіонів з "Ювентусом" у Туріні. Як тренер російського клубу, я, звичайно ж, не хочу, щоб у них виникли складнощі напередодні єврокубку", - цитує фахівця "Спорт день за днем".