Українська правда

Гришко: Поставили крапку у непростому сезоні

Сергей Шемшученко — 27 травня 2009, 10:41

Домашньою перемогою над запорізьким "Металургом" "Чорноморець" поставив крапку у непростому для себе сезоні. Про це після матчу заявив Віктор Гришко, головний тренер одеської команди.

"Важко грати через два дні на третій, надто, що в Полтаві ми боролися до кінця, забили, як ви знаєте, наприкінці матчу гол, але суддя вирішив його не зарахувати. Природно, була втома у хлопців", - сказав наставник "моряків".

За словами тренера, він хотів у цьому матчі використовувати молодих хлопців, але також хотів, щоб дубль "Чорноморця" завоював третє місце.

"А з запасом у нас є проблеми, є й травми. Білецький відновився від пошкодження, але не був в тренувальному процесі, я не хотів, щоб він вийшов і отримав нову травму. Дуже радий, що хлопці поставили крапку в цьому непростому сезоні, виграли домашній матч", - додав Гришко.

На думку головного тренера, зараз мета клубу - створення команди. "У нас багато гравців, які тільки перший сезон грають разом, їм потрібно зігратися, відчути один одного, свою гру. У нас є гарна молодь. Ми говорили з президентом і він сказав, що ми подивимося ще 2-3 нових гравців. Хлопці віддаються, у цей непростий сезон вони проявили всі свої найкращі якості, витягли його", - наводить слова тренера прес-служба "Чорноморця".

"8 матчів ми виграли і 24 очки - це хороший показник", - вважає Віктор Гришко.