Українська правда

Гравці ПСЖ впевнені у перемозі над "Динамо"

Сергей Шемшученко — 14 квітня 2009, 09:42

Напередодні матчу-відповідь 1/4 фіналу Кубка УЄФА проти київського "Динамо" футболісти ПСЖ висловили впевненість у тім, що їх команді під силу зломити опір українського клуба.

"Ми могли зіграти краще і заслуговували більшого. Але такий футбол. Ясна справа, результат не з кращих, адже ми прагнули до перемоги. Але найголовніше - ми не пропустили на своєму полі, а от саме це могло дорого нам обійтися. Ще нічого не вирішено", - сказав форвард паризького клуба Пегі Луйіндула, якого цитує сайт УЄФА.

"Ми не раз і не два турбували динамівського воротаря, тому ми залишаємося упевнені у своїх силах, - додав Луйіндула.

"Ми поїдемо до Києва, знаючи, що можемо вразити ворота в будь-яку мить. Нам потрібно бути сильними і показати гідний результат на виїзді. Але якщо вже ти хочеш добратися до фіналу, то досягай свого у всіх раундах. Треба вигравати увесь час, а на такому рівні це непросто".

"Динамо" - дуже гарна команда. Гра буде відкритою. Але ми повинні міцно стояти в обороні і постаратися забити гол, як у матчах з "Брагою". Ми розуміємо, що буде непросто. "Динамо" буде прагнути забити, але ми зі своєї сторони зробимо все, щоб зберегти ворота на замку. А вже моменти в нас будуть", - відзначив, у свою чергу, захисник ПСЖ Саммі Траоре.