Українська правда

Горшков вважає, що "підкуп" "Зенітом" "Баварії" - марення

Сергей Шемшученко — 3 жовтня 2008, 11:32

Учасник тепер уже скандального матчу "Зеніта" з "Баварією" українець Олександр Горшков назвав підозри в підкупі мюнхенського клубу "маренням".

"Я дізнався про цей скандал лише у четвер, з новин по телевізору - сказав 38-річний півзахисник "Зеніту". - В середу, після гри з "Реалом", у нас був вихідний. Про якийсь підкуп думати і говорити осоружно. Це ж марення якесь.

Я не розумію, який сенс роздувати подібний скандал іспанській пресі - ми ж з ними не грали. Я думаю, що клуб повинен подати до суду на цю газету, яка написала подібну нісенітницю. Нехай проведуть розслідування. Подібні плітки кидають брудну тінь на ім'я "Зеніту". Всі бачили, що ми в іграх проти "Баварії" і "Рейнджерс" грали чесно і виграли по ділу!" - наводить слова українського гравця "Сегодня".

Нагадаємо, що в середу іспанське видання El Pais повідомило, що має в своєму розпорядженні інформацію про те, що перемога "Зеніта" над "Баварією" у півфіналі Кубку УЄФА була куплена кримінальним угрупуванням за 50 млн. євро. Навесні цього року пітерці обіграли німецький клуб з рахунком 4:0. А потім у фіналі виграли і в "Глазго Рейнджерс" (2:0), завоювавши перший в історії клубу євротрофей.