Українська правда

Геретс: Проти "Шахтаря" необхідно було діяти раціональніше

Сергей Шемшученко — 17 квітня 2009, 09:35

Марсельському "Олімпіку" треба було діяти раціональніше у другому чвертьфіналі Кубку УЄФА проти донецького "Шахтаря". Про це заявив головний тренер французької команди Ерік Геретс після програного матчу у Марселі.

"Ми почали цей матч досить активно. З перших хвилин зустрічі заволоділи територіальною перевагою, непогано комбінувати. На жаль, не вдалося реалізувати нашу перевагу у володінні м'ячем в забиті голи", - наводить слова Геретса сайт "Шахтаря"

На думку наставника французького клубу, пропущений м'яч додав "Олімпіку" неприємностей, зменшивши їх шанси на успіх у протистоянні з "Шахтарем".

"Але моя команда не випускала ігрову ініціативу з рук. "Олімпік" продовжував грати з ентузіазмом. Ми грали з душею, але цього виявилося замало для перемоги над "Шахтарем", необхідно було діяти раціональніше", - додав він.

За словами Геретса, "Олімпік" заслуговував перемоги, адже його футболісти "залишили на полі всі сили".

"Звичайно, всі футболісти дуже засмучені, пригнічені. Але на цьому життя не завершується. Необхідно рухатися далі", - наголосив він.

Щодо травми Тайво, Геретс пообіцяв конкретніше сказати після обстеження.

"У футболі потрібно швидко забувати як про перемоги, так і поразках. Єврокубки і національний чемпіонат - різні турніри. Наші завдання в першості Франції не скасовуються", - додав тренер "Олміпіка".