Українська правда

Газзаєв: "Динамо" має підсилитися до Ліги Чемпіонів

Сергей Шемшученко — 5 липня 2009, 11:11

Київське "Динамо" потребує підсилення перед стартом у груповому раунді Ліги Чемпіонів. Про це заявив головний тренер команди Валерій Газзаєв після контрольного матчу із московським "Локомотівом".

"Звичайно, нам потрібно посилюватися до Ліги чемпіонів. Склад далекий від оптимального. Ми пробуємо гравців на різних позиціях, в різних поєднаннях. У цих контрольних матчах нам необхідно визначитися зі стартовим складом", - наводить слова наставника сайт чемпіонів України.

За словами фахівця, у нього вже є певні напрацювання і є гравці, які розглядаються як "стартові". Водночас, на думку тренера, залишаються позиції, які необхідно посилювати.

"Зараз у нас дуже багато травмованих. Особливо серед центральних захисників. Діакате і Михалик, два провідних гравця, повернуться тільки наприкінці осені. Травмовано Несмачний, тільки почав набирати колишню форму Гусєв. А в цілому команда боєздатна, висококласна. Я задоволений ставленням гравців до роботи. Є молоді футболісти, вийшли Хачеріді і Ярмоленко, діями яких залишився задоволений", - сказав Газзаєв.

Також тренер залишився задоволеним грою новачком "Динамо" Алмейдою. "Ще не знаю ступінь пошкодження ноги центрального захисника, але в цілому його грою я залишився задоволений", - сказав він.

"Матч сподобався. Обидві команди показали гарну гру. У другому таймі ми повністю домінували, створили кілька небезпечних моментів, зокрема й пенальті, а наприкінці зустрічі "привезли" собі гол. Але й помилки, звичайно, були. Я всього вісім днів працюю з командою, є над чим працювати", - підсумував Газзаєв.