Українська правда

Футболісти "Зорі" тримаються разом - капітан команди

Сергей Шемшученко — 10 квітня 2009, 10:34

Футболісти "Зорі" не знайшли компромісів із керівництвом клубу, але продовжують триматися разом. Про це, коментуючи ситуацію зі страйком у луганському клубі, розповів капітан команди Андрій Гаврюшов.

"Компромісу так і не знайшли. Керівництво твердо стоїть на своєму, не бажаючи переглядати рішення про скорочення зарплат у п'ять разів. Кажуть немає грошей і все", - наводить слова футболіста газета "Спорт-Экспресс в Украине".

За словами капітана команди, футболісти просили погасити заборгованість за лютий і березень у повному обсязі, не ставити перед фактом заднім числом.

"Керівники клубу кажуть одне: під час кризи усім погано, і всі мають це враховувати. Ми маємо не звертати уваги на труднощі, грати і добиватися максимальних результатів", - додав Гаврюшов.

"Хлопці молодці, тримаються разом. Завдяки головному тренеру колектив сформувався, те, що треба - усі дружні і живуть за принципом "один за всіх, усі за одного". Тому нам набагато легше, ніж іншим", - додав футболіст.

За словами Гаврюшова, команді нічого не лишається, як готуватися до матчу з "Харковим" і перемагати, щоб зберегти клуб у найвищому дивізіоні.

"Голова забита іншим - невиконанням клубом контрактних зобов'язань. Усі хлопці терплять і продовжують працювати", - наголосив капітан "Зорі".