Українська правда

Футболісти "Шахтаря" про матч з "Фенербахче"

Сергей Шемшученко — 24 липня 2008, 15:12

Володимир Єзерський:

- Добра гра вийшла, відмінна футбольна атмосфера, сильний суперник. Сьогодні у нас виступали ті люди, які не завжди потрапляють у склад. Нам необхідно брати участь в подібних іграх, щоб було взаєморозуміння. У подібних матчах приходить досвід, що важливе напередодні Ліги чемпіонів.

У "Фенербахче" зараз дуже сильний тренер, який недавно привів Іспанію до перемоги в чемпіонаті Європи, і хороший підбір досвідчених гравців. Тут доволі багато вікових футболістів, але роки не заважають їм показувати кваліфікований футбол. Обидва суперники не уникнули помилок, втім, на те і контрольна гра. Можливо, у нас щось не вийшло у завершальній стадії атаки, треба було б забити ще один або два м'ячі. А те, що пропустили. На жаль, були припустилися помилок у центрі поля, захисту було важко перебудовуватися. Досвідчені ж гравці "Фенербахче" вичавили з моментів все.

Артем Федецький:

- У нас в команді багато молоді, треба набиратися досвіду, а матчі з командам класу "Фенербахче" - це зовсім не гри в чемпіонаті України. Перед матчами єврокубків подібні контрольні зустрічі дуже важливі. Суперник, в принципі, був нам по зубах. Але емоції часом захльостували, все ж не щодня доводиться виступати на такому стадіоні і за такого тиску трибун. Думаю, подібне випробування дозволить в інших іграх бути розкутішими. Турецькі уболівальники, звичайно, справляють враження.

Андрій П'ятов:

- У першому таймі була цікава рівна гра. У другій половині ми допустили низку помилок. Хоча, оцінюючи весь матч повністю, напевно, можна сказати, що сьогодні гра йшла на рівних. У перерві тренер вказав на помилки, сказав, що треба робити, щоб їх виправити. На жаль, не все вдалося. Суперник був сильний. Зовсім не даремно "Фенербахче" славиться найзаможнішим клубом Туреччини, тут зібрані цікаві гравці. Словом, спаринг вийшов цікавий. Та ще і в такій атмосфері: турецькі уболівальники славляться своєю божевільною підтримкою.

За матеріалами ФК "Шахтар"