Українська правда

Фомін: Хочу закріпитися в основі "Шахтаря"

Сергей Шемшученко — 11 травня 2009, 20:43

Нападник донецького "Шахтаря" Руслан Фомін збирається спробувати закріпитися в основі донецької команди перед тим як думати про зміну клубу.

"У літньому міжсезонні пройду тренувальний збір з "гірниками", тоді і буду намагатися потрапити в основний склад", - сказав нападник, який виступав в оренді у харківському "Металісті" до січня 2009 року, коли був повернутий у Донецьк.

За словами футболіста, тренер "Шахтаря" Олександр Спиридон запевнив, що в клубі розраховують на нього. "Усе буде залежати від моєї фізичної готовності. Мені ж залишається максимально працювати на тренуваннях, щоб повернутися до оптимальної форми", - додав Фомін.

Як повідомив футболіст, який не з'являться на полі у складі команди Луческу, його найкращі роки пройшли в "Металісті".

"Саме в Харкові я собі зробив кар'єру професійного футболіста. Тому дуже радий, що команда Мирона Маркевича показує гарні результати в Прем'єр-лізі і успішно виступала в Кубку УЄФА. До того ж, я родом з Харківщини. Це впливає на моє бажання грати за "Металіст". У Харкові у мене багато друзів, багато вболівальників, які до мене добре ставляться. Я із задоволенням приїжджаю до Харкова, тут завжди раді бачити мене", - розповів Фомін, слова якого наводить Террикон.