Українська правда

ФК "Харків" вже виконав завдання на сезон - тренер

Сергей Шемшученко — 11 травня 2009, 15:48

Футбольний клуб "Харків", який за три тури до завершення чемпіонату посідає останнє місце у таблиці та відстає від "Іллічівця" на п'ять очок, вже виконав своє завдання на сезон.

Про це після матчу із "Шахтарем" заявив асистент головного тренера Юрій Сивуха.

"В команд різні цілі: "Шахтарю" потрібно потрапити в Лігу чемпіонів, а ми своє завдання практично вирішили. Тому зараз награємо молодь і тих, хто у нас залишився", - наводить слова тренера "Харкова" прес-служба "гірників".

За його словами, харківський клуб дивиться в майбутнє.

"По грі було видно, що господарі поля грали на півтонах, вони мали перевагу, але десь, можливо, нас недооцінили. Наші хлопці старалися щодуху. Думаю, гра повинна була сподобатися вболівальникам, моменти були як біля одних, так і біля інших воріт. Худжамов виручав, Стойко теж рятував свою команду. Гра була цікавою", - додав Сивуха.

За його словами, головний тренер Михайло Стельмах вирішив, щоб з журналістами спілкувався він, бо сам наставник "червоно-зелених" під час гри перенервував.

"Що стосується завдань, то всім ясно - у нас важке завершення сезону. З тим складом, який у нас є важко затриматися в Прем'єр-лізі. Ось тому я і говорю, що завдання вже виконали", - наголосив Сивуха.