Українська правда

Фергюсон: Два швидких гола, і у вітрила "Арсеналу" перестав дути вітер

Сергей Шемшученко — 6 травня 2009, 07:21

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон, після перемоги (1:3) у матчі-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів над "Арсеналом" заявив, що визначальним в цій грі стали два швидких гола у ворота "канонірів".

"Ми добре почали матч, що в підсумку і стало визначальним фактором. Два швидких гола, і у вітрила "Арсеналу" перестав дути вітер. У "канонірів" молода команда, а відійти від такого удару неможливо, на якому би рівні ви не грали.

Я багато разів говорив, що ми повинні були вигравати Лігу чемпіонів частіше, ніж робили це насправді. У нас є все, щоб процвітати. Навіть коли ставки надзвичайно високі, моя команда мене не підводить. Третій гол був забитий після розкішної комбінації.

Великих футболістів завжди будуть оцінювати по їх грі, майстерності і вірі в перемогу. Однак сьогодні мої підопічні просто ідеально взаємодіяли один з одним. Усе вирішили голи Роналду, але якщо згадати матч, як рухався Пак Чжи Сун, як переміщався по полю Даррен Флетчер, то мимоволі задаєшся питанням: "Хто ж був кращим футболістом зустрічі?"

УЄФА