Українська правда

Фанати "Рейнджерс" паралізували центр Манчестера. У дефіциті пиво та паби

Сергей Шемшученко — 14 травня 2008, 20:10

Фанати "Рейнджерс" повністю паралізували рух у центрі Манчестера, де ввечері пройде фінальний матч Кубка УЄФА. Суперником шотландців стане чемпіон Росії петербурзький "Зеніт". Як інформує РІА "Новини", уболівальники продовжують прибувати в місто. Шотландці заповнили всі бари і паби в центрі Манчестера. За пивом у магазини вишикувалися величезні черги. А магазини, в яких не продається алкоголь, закриваються раніш терміну, тому що реалізувати свій товар їм уже навряд чи вдасться.

У центр міста стала підтягуватися кінна поліція, хоча раніш за порядком стежили тільки піші констеблі. Проведення фінального матчу сильно затруднило життя звичайних жителів міста. Раз у раз у фанатів "Рейнджерс", що не знайшли собі місце в готелях, виникають бійки із охороною готелів, що не пускають їх попити пиво усередині. Весь центр міста засіяний порожніми банками з-під пива і пляшковим склом.

Хоча уболівальників пітерського "Зеніта" приїхало в Манчестер досить багато, більш 10 тисяч, вони, проте, не помітні в синьо-білих-червоних кольорах шотландської команди і прапорах Великобританії. Поки серйозних сутичок між уболівальниками протилежних команд не відбувалося.