Українська правда

Едмар: Ще зарано спочивати на лаврах

Сергей Шемшученко — 28 листопада 2008, 11:23

Автор єдиного голу у матчі "Галатасарай" - "Металіст" Едмар не збирається розслаблятися після успіху у Стамбулі і готується до майбутніх відповідальних поєдинків.

"Ще зарано спочивати на лаврах, попереду ще кілька відповідальних поєдинків. Також рано казати, вийдемо ми у наступний раунди чи ні. Але перемога над "Галатасараєм", безумовно, підвищила шанси і додала впевненості", - цитує бразильця газета "Спорт-Экспресс в Украине".

"У футболі немає нічого випадкового, ми намагалися пресингувати суперника на усіх ділянках поля, як раз і під тиском з нашого боку турецький гравець помилився. Цим ми і скористалися", - додав футболіст.

Едмар розповів, як забив вирішальний гол у матчі Кубку УЄФА:

"Я побачив, що воротар перечепився і у цю мить пробив. Але хотів би відмітити і Руслана Фоміна, котрий здорово поборовся за м'яч, зробивши мені результативну передачу".

"Галатасарай" - команда європейського рівня, у котрій зібрані кваліфіковані виконавці. Сподобалися мені і Лінкольн, і Арда Туран. Але ми намагалися не дати їм розвернутися, з чим непогано впоралися", - розповів легіонер харківського клубу.

"Ми сильні, передусім, колективом, тому успіх ділимо на усіх", - наголосив Едмар.

Футболіст прокоментував і майбутню гру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії", кольори якої він захищав протягом п'яти років:

"Не сумніваюся, що буде важка гра. Мені, звісно, буде приємно побачитися зі старими знайомими, але на полі друзів немає. А те, що доводиться грати через два дні на третій не зовсім радує. До такого графіка ми вже встигли звикнути, тому у нас все буде добре".