Українська правда

Едмар: "Металіст" переможе "Сампдорію" за рахунок бажання

Сергей Шемшученко — 24 січня 2009, 15:14

"Металіст" переможе італійську "Сампдорію" за рахунок бажання та самовіддачі. Про це заявив бразильський легіонер харківського клуб Едмар, коментуючи майбутній матч 1/16 Кубку УЄФА.

"Переможемо за рахунок самовіддачі. Це наш головний козир. Бажання, очі, які горять - це не порожні слова", - сказав футболіст.

"Ми чудово розуміємо, який початок сезону чекає на нас. Чемпіонат, Кубок УЄФА, Кубок України... Думаю, ми будемо готові по максимуму", - додав гравець команди Мирона Маркевича.

Едмар також сумнівається, що виступи "Сампи" у внутрішній першості вплинуть на гру.

"Команди провідних європейських чемпіонатів - це окрема історія. Вони завжди можуть зібратися на якийсь турнір, тому ми не розслабляємося і добре уявляємо, з ким маємо зіграти", - наводить слова бразильця прес-служба ФК "Металіст".

"Ми виходимо на полі грати проти таких же людей, як і ми, а тому, жодній боязні бути не може. Буде гра, буде і результат. Ми завжди боремося за найвищі місця. Ви бачите, на що ми претендуємо сьогодні, а значить, самі можете здогадатися, що є максимальною метою", - підсумував футболіст.