Українська правда

Дубль Даниловського донецькому "Металургу" не допоміг переграти "Москву"

Сергей Шемшученко — 7 вересня 2008, 22:23

Скориставшись паузою в національних чемпіонатах, "Москва" у відсутності "збірників" провела контрольний матч з донецьким "Металургом" і святкувала перемогу з рахунком 4:2.

"Москва" - "Металург" Д 4:2 (1:1)

Голи: 0:1 - Даниловський (22), 1:1 - Вукіч (41), 1:2 - Даниловський (49), 2:2 - Лопес (53), 3:2 - Чіжек (73), 4:2 - Лопес (79 )

"Москва": Поляков, Годунок (Рікардо, 46), Дакоста, Калєшін (Окоронкво, 46), Шешуков (Набабкін, 83), Бистров, Вукіч (Чіжек, 46), Іванов (Ставпєц, 46), Ребко, Самєдов, Бракамонте (Лопес, 46).

"Металург": Воробйов (Одольський, 78), Березовчук, Білозор (Прийма, 76), Воловик, Маріо Сержіо (Данилов, 61), Даниловський (Сапай, 70), Ткаченко, Фернандеш (Романенко, 46), Кінгслі (Тимченко, 46), Ситник (Чечер, 56), Шищенко

Післяматчеві коментарі наставників команд

Микола Костов, головний тренер ФК "Металург" (Донецьк):

— Корисна поїздка для нас. Ми не порушили тижневий цикл ігор. Сьогодні вийшов хороший матч. Ми побачили свої слабкості. Упевнений, що з цієї гри ми отримаємо користь. ФК "Москва" - хороший колектив. Матч з ними був дуже цікавим. Перемагаючи 2:1, свій шанс не використав Ситник, за рахунку 2:2 не реалізував вихід один на один Шищенко. Але це футбол. Я задоволений тим, що побачив наші слабкі сторони. У чемпіонаті ми пропустили 3 м'ячі, а сьогодні відразу 4.

Олег Блохін, головний тренер ФК "Москва":

— Глядачі побачили сьогодні хороший матч. У першому таймі гості виглядали краще, а наші гравці, після перенесених навантажень, діяли мляво. У другому таймі включили швидкості, плюс нашу гру підсилили футболісти, які вийшли на заміну. Друга половина гри була вже за нами. Замість товариського матчу сьогодні вийшла хороша міжнародна зустріч. Такі ігри дуже потрібні.

terrikon.dn.ua