Українська правда

Донецький "Металург" підсилився трьома гравцями

Сергей Шемшученко — 20 червня 2009, 11:00

Донецький "Металург" офіційно оформив відносини з трьома футболістами - Генріхом Мхітаряном, Ігорем Коротецьким і Олександром Олійником.

"Нападник єреванського "Пюніка" і національної збірної Вірменії - один із найбільш талановитих вірменських футболістів за останні роки. 20-річний форвард уже грав і за молодіжну команду своєї країни, і за національну збірну Вірменії. У нинішньому чемпіонаті Вірменії він забив 11 м'ячів, будучи кращим бомбардиром чемпіонату. Футболіст підписав контракт із клубом за схемою 3+2.

Також поповнив склад "Металурга" 21-річний центральний захисник Ігор Коротецький. Раніше він виступав у донецькому "Шахтарі", а потім грав у "Кривбасі", "Зорі" й "Іллічівці". Він перейшов у наш склад на правах оренди. Термін орендної угоди - один рік.

Ще один новий гравець "Металурга" - 21-річний півзахисник Олександр Олійник. Український футболіст перейшов з молдавської команди "Дачія". Термін контракту Олейніка - 5 років", - заявив спортивний директор "Металурга" Вардан Ісраелян офіційному сайту клуба.