Українська правда

"Динамо" проявляє інтерес до футболіста збірної Вірменії

Сергей Шемшученко — 29 травня 2009, 10:18

Київське "Динамо" зацікавлене у півзахиснику єреванського "Пюніка" і збірної Вірменії Генріху Мхітаряні. Окрім українського клубу на футболіста претендують московський "Локомотів", аргентинський "Бока Хуніорс", французькі "Ліон" і "Лілль".

"Я постав перед важким вибором, тому що всі ці команди дуже сильні", - зізнався Мхітарян в інтерв'ю газеті "Футбол +". - Дуже важливо, щоб я зробив правильний вибір, щоб після виходу грав, а не сидів на лавці запасних. Що стосується вибору, то, думаю, вже скоро, стане зрозуміло, в яку команду я переберусь ".

Як відомо, наприкінці минулого сезону Мхітарян перебував на перегляді в одному з французьких клубів.


Тільки за півроку 20-річний футболіст зізнався, що клуб, який його переглядав, був "Ліон".

"Так, тоді я побував на оглядинах в" Ліоні ", який зараз зацікавлений у моїх послугах", - сказав Мхітарян, який своє футбольне виховання отримав як раз у Франції. Футболіст також зазначив, що він може віддати перевагу французькому клубу зокрема з причини відсутності мовного бар'єру.

Генріх Мхітарян - син популярного у Вірменії нападника Гамлета Мхітаряна, що в радянський та пострадянський час був лідером єреванського "Арарату", а також його головним голеадором.

Regnum