Українська правда

Діакате: "Динамо" набагато краще за "Шахтар"

Сергей Шемшученко — 15 листопада 2008, 13:57

Захисник київського "Динамо" Пап Діакате зрозумів, що "Динамо" краще за "Шахтар", коли переїхав до Києва. Про це він повідомив у коментарі сайту київської команди напередодні матчу між футбольними грандами.

"Шахтар" - дуже хороша команда, в ньому грають сильні гравці. Проте, опинившись в Києві, я зрозумів, що "Динамо" набагато краще за "Шахтар", - сказав Діакате.

"Я знав про "Шахтар" ще до переходу в "Динамо", оскільки доводилося грати проти "гірників" ще у складі "Нансі" у Кубку УЄФА (у сезоні 2006/2007 "Шахтар" по сумі двох зустрічей обіграв "Нансі" на стадії 1/16 фіналу)", - пояснив футболіст.

"У нинішньому сезоні ми вже зустрічалися з "Шахтарем" у матчі за Суперкубок України. Відзначу, що по грі ми перевершували суперника, але програли у серії пенальті через мій промаху", - додав він.

Діакате сподівається, що у майбутньому поєдинку з "гірниками" "Динамо" зможе перемогти. "Те, що наразі ми посідаємо перше місце у турнірній таблиці, це результат важкої роботи і тієї гри, яку команда демонструє цього сезону", - підкреслив захисник.