Українська правда

Cуркіс: У півфіналі хотілося б зустрітися із "Шахтарем"

Сергей Шемшученко — 20 березня 2009, 17:31

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс ще не знає чи радуватися йому результатам жеребкування ¼ Кубка УЄФА, де суперником його команди буде французький ПСЖ.

"Не можна сказати, що нам потрібно радуватися, або горювати. ПСЖ є одним з лідерів чемпіонату Франції, відстаючи на кілька очок від "Ліона". У принципі, грає нестабільно. Може як виграти, так і програти. Якщо ми хочемо чогось досягти, повинні поетапно вирішувати задачі", - цитує Суркіса офіційний сайт "Динамо".

У півфіналі собі в суперники власник "Динамо" намітив донецький "Шахтар".

"Звичайно, у півфіналі хотілося б зустрітися з "Шахтарем". Тоді одна з українських команд точно вийде у фінал і ми усі будемо за її уболівати. Упевнений, наші ігри з ПСЖ будуть дуже цікавими для уболівальників. Сезон продовжується, сподіваюся, у нас зменшиться кількість травмованих футболістів. Учора Юссуф вийшов на поле, і відразу на душі стало спокійніше. Буде грати Вукоєвич. Зараз наступить важкий період, пов'язаний з іграми національних збірних. Важливо, щоб усі повернулися здоровими, і в той же час у гарному настрої. У нашої збірний важкий матч в Англії. Ми знаходимося в такому виді спорту: сьогодні радуємося, завтра засмучуємося. Вважаю, ми з "Шахтарем" досягли великих успіхів уже на даний момент. Будемо продовжувати боротися далі", - Суркіс.

Також Суркіс вже склав своє перше враження про ПСЖ.

"Команда знаходиться серед лідерів у чемпіонаті Франції, бореться за місце в Лізі чемпіонів. Вчора в найтяжчому двобої виграла в "Браги". В ній працює тренер Поль Ле Гуен, якого раніше ми хотіли бачити в "Динамо". Це молодий, прогресивний фахівець, що досягав серйозних успіхів з "Ліоном" у чемпіонаті і Лізі чемпіонів. Тим цікавіше буде спостерігати за нашим протистоянням", - розповів президент "Динамо".

Шанси "Шахтаря" на прохід "Марселя" Суркіс оцінив як рівні.

"Вважаю ПСЖ та "Олімпік" командами одного рівня. "Олімпік" виграв на виїзді в ПСЖ, а ПСЖ обіграв, у свою чергу, в гостях "Брагу". Французькі команди мають приблизно один ігровий стиль, голландський, із трьома нападниками. На нас очікують серйозні і цікаві протистояння. Ми добралися до такої стадії, що зупинятися не хотілося б".