Українська правда

"Чорноморець" – "Карпати": післяматчеві коментарі тренерів

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2008, 08:51
Віталій Шевченко, (головний тренер "Чорноморця"):

- Ми дивилися матч львів'ян проти "Шахтаря", вони грамотно грають від оборони і проводять швидкі контратаки. У них гарні швидкі нападники. Було дуже важливо забити, у таких матчах це має велике значення. Наші хлопці вдало виконали штрафний, після чого полегшало, ми вже грали по результату. До цього в гостей було кілька небезпечних контратак. Не зовсім усе в нас сьогодні виходило, але я думаю, що ми виглядали трохи краще.

- Сьогодні вийшло три нових гравців. Чим була викликана ротація?

- Вийшов Ребенок. Ми стежили за ним, переглядали, він не грав у «Металісті», сьогодні нормально провів зустріч. Владова ми планували випускати в основі з перших матчів чемпіонату, але він зламав руку за два дні до старту першості. Десь 12 днів пройшло, і ми змогли його використовувати. Гришко хворий, можливо, це і до кращого, тому що Мжаванадзе сьогодні непогано відіграв.

Олег Кононов, (головний тренер "Карпат"):

- Минула гра з "Шахтарем" була дуже складною для нас, у тому числі психологічно. Думаю, вона наклала свій відбиток. Сьогодні в нас було дуже багато браку в передачах, гравці не виконували свої обов'язки. Звичайно, потрібно віддати належне суперникові, що дуже добре налаштувався на гру.

Ми розуміли, в якому положенні "Чорноморець" і очікували від одеситів агресивної гри. Вони забили два красивих гола, особливо сильно вплинув другий м'яч. Що стосується гри нашої команди в атаці, то проблема в тім, що ми атакуємо недостатньо організовано. Є визначені помилки, що ми будемо усувати. Роботи багато, але ми не впадаємо у відчай.

- Рокіровка форвардів якось вплинула?

- На хід гри ні. Зенєв був у якійсь мірі активним у першому таймі, але нічого не створив. Фещук також не змінив нічого попереду. Рахунок говорить сам за себе.

ФК "Чорноморець"