Українська правда

Чигринський: у Загребі доведеться дуже непросто

Сергей Шемшученко — 5 серпня 2008, 09:51

Захисник донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський поділився своєю думкою про загребське "Динамо", вірогідного суперника "гірників" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

"Відразу після жеребкування Мірча Луческу почав збирати найдетальнішу інформацію про загребське "Динамо". Наш тренер з фізпідготовки Массімо Уголіні відправився до Хорватії дивитися дві найближчу гру "Динамо" у чемпіонаті. Я точно знаю, що у суперника буде божевільна підтримка на їх домашній арені. Особливо це відзначає наш капітан Даріо Срна. В ідеалі потрібно зробити хороший заділ ще в домашній зустрічі. Тому, упевнений, в гостях доведеться дуже непросто.

За останні роки "Динамо" підготували немало якісних футболістів для європейських клубів. Це Балабан, Лєко, той же Вукоєвіч з київського "Динамо", Едуардо да Сілва, Модріч. Перелік прізвищ можна продовжувати. Цей список показує, що їх школа добре працює з кадрами. Та і вони самі розуміють, що кращої можливості, ніж Ліга чемпіонів, показати своїх вихованців просто не існує. Зрозуміло, хорвати поставлять максимальні завдання", - сказав Чигринський в інтерв'ю офіційному сайту "Шахтаря" .