Українська правда

Чигринський: "Шахтар" не має великої переваги над "Динамо"

Сергей Шемшученко — 6 травня 2009, 15:58

"Шахтар", який здобув виїзну нічию у першому півфінальному матчі Кубку УЄФА, не має великої переваги над "Динамо". Про це напередодні матчу-відповіді заявив захисник донецької команди Дмитро Чигринський.

"У нас є нічийний результат після першого матчу. Фактично нічого не змінилося. Кияни так само, як і "Шахтар", грають на перемогу, тому я не бачу в цьому нашої великої переваги", - наводить слова захисника збірної України прес-служба "Шахтаря".

Чигринський також наголосив, що у матчі не буде місце емоціям, зокрема через конфлікт Артема Мілевського та Олександра Кучера.

"Нічого подібного не буде. Передусім є установки, які ми маємо виконувати, а для цього потрібна свіжа голова. Такі речі можуть затьмарювати розум, так що не треба давати волю емоціям, і особливо в таких важливих іграх. Головне - установка тренера, а не якісь особисті амбіції", - додав футболіст.

Чигринський не думає, що погода відлякає вболівальників.

"На єврокубкових матчах команди збирається повний стадіон, упевнений, завтрашній матч не стане винятком. Навпаки, ми забралися високо, і ажіотаж буде - як ніколи. Зрозуміло, ми сподіваємося на підтримку вболівальників", - зазначив гравець.