Українська правда

Чемпіона Європи можуть прооперувати

Сергей Шемшученко — 6 вересня 2008, 16:03

Півзахиснику "Валенсії" Давіду Сільві може потребуватися операція на травмованій лодижці. Футболіст уже повернувся в команду для проходження лікування з розташування збірної Іспанії, на тренуваннях якої й отримав травму.

Медичний персонал "Валенсії" дуже уважно обстежує футболіста, оскільки у них є підозри, що у гравця може бути рецидив старої травми. Якщо протягом найближчих десяти днів загострення не відбудеться, лікувати Сільву будуть без операції. Але цілком може статися, що одного з кращих іспанських півзахисників доведеться покласти під ніж.

Керівництво "Валенсії" - на роздоріжжі. З одного боку, операція викреслить зі стану ключового гравця на багато тижнів. З іншого, якщо має місце рецидив торішньої травми і його як слід не залікувати, під загрозою може опинитися вся кар'єра Сільви. У недавньому минулому у "Валенсії" вже був подібний неприємний випадок - в 2004 році травму отримав один з найперспективніших гравців команди - Вісенте. Його не вилікували належним чином, у результаті він так і не відновив свої бойові кондиції. Вісенте з цього приводу виступив із публічними звинуваченнями в адресу керівництва "Валенсії", що зруйнувало його кар'єру. Ще один аналогічний скандал клубу явно не потрібний...

terrikon.dn.ua