Українська правда

Богуш: "Найближчими днями святкувати чемпіонство не будемо"

Сергей Шемшученко — 11 травня 2009, 12:40

"Динамо" відсвяткує чемпіонство наприкінці чемпіонату, після того, як зіграють з "Шахтарем" на Кубок України. Про це після чемпіонського поєдинку з "таврією" заявив голкіпер "Динамо" Станіслав Богуш.

"Ми стали чемпіонами, але перед нами стоїть ще одне завдання - виграти Кубок України. Всі сили будемо віддавати цьому. Хочеться зробити золотий дубль. Чим більше трофеїв, тим краще. Будемо старатися. Найближчими днями святкувати чемпіонство не будемо. До кубкової гри з "Шахтарем" точно не вийде, оскільки очікується гра не меншого напруження, ніж була у Кубку УЄФА. А пізніше, наприкінці чемпіонату, відзначимо", - сказав Богуш.

"Сезон виявився нелегким. Можливо, зараз я до кінця ще не усвідомлюю, що ми стали чемпіонами, але це пов'язано з тим, що досі залишився відбиток від єврокубкової гри з "Шахтарем". Але, в цілому, я розцінюю цей сезон як дуже позитивний і вдалий не тільки для мене, але і для "Динамо". Ми набралися корисного досвіду, який нам знадобиться надалі. Будемо ставити перед собою ще вищі цілі", - додав воротар.

Також голкіпер "Динамо" зазначив, що у фіналі Кубку УЄФА вболіватиме за "Шахтар".

"Там грають хлопці, яких я добре знаю, і деяких вважаю своїми друзями. Прикро програвати один одному, але це футбол, перемогти хотіли і ми, і вони. Найголовніше, що українська команда у фіналі. Звичайно, хотілося б, щоб це були ми, але сталося інакше, тому будемо вболівати за те, щоб Кубок УЄФА вперше приїхав до України", - цитує Богуша офіційний сайт киян.