Українська правда

Богуш: Краще б зіграти із "Шахтарем" у фіналі

Сергей Шемшученко — 20 березня 2009, 17:45

Кращим результатом жеребкування 1/4 та 1/2 Кубку УЄФА була би можливість київському "Динамо" та донецькому "Шахтарю" зіграти у фіналі турніру. Про це заявив воротар команди Юрія Сьоміна Станіслав Богуш.

"Нічого екстраординарного не сталося. На чвертьфінальній стадії залишилися рівні за силою команди. Як нам, так і "Шахтарю" дісталися хороші суперники, з якими можна грати й обігрувати їх", - сказав голкіпер.

Богуш сподівається, що українські клуби пройдуть своїх суперників та зіграють у півфіналі Кубку УЄФА.

"Звичайно, було б набагато приємніше обом командам, якби ми зустрічалися у фіналі, але треба змиритися з такою долею", - зазначив гравець.

"Матчів ПСЖ у Кубку УЄФА не бачив, але знаю, що команда зараз на ходу, на відміну від останніх років, упродовж яких не дуже вдало виступала в чемпіонаті Франції. Зараз у них дуже хороший набір виконавців, якому під силу поборотися з "Ліоном" за чемпіонство", - розповів Станіслав Богуш.

Голкіпер також прокоментував можливість "Динамо" перемогти у Кубку УЄФА.

"Ми можемо виграти цей трофей, і ми зробимо для цього все, що від нас залежить. Але так само може його виграти і будь-яка з команд, що залишилися. Я думаю, перемоги прийдуть до нас за рахунок трьох основних чинників: самовіддачі, дисципліни і величезного бажання", - розповів воротар віце-чемпіонів України.

На думку Богуша, найнеприємнішим суперником для "Динамо" міг би стати німецький "Вердер".

"Особливо якщо враховувати, що бременці вибили з розиграшу турніру сам італійський "Мілан", - наводить слова футболіста сайт київського "Динамо".