Українська правда

Блохін поскандалив у Польщі, заступаючись за Росію

Сергей Шемшученко — 18 серпня 2008, 10:17

Головний тренер російського клубу ФК "Москва" Олег Блохін, команда якого в четвер розпочала з перемоги (2:1) перший матч другого кваліфікаційного раунду Кубка УЄФА над польською "Легією", на післяматчевій прес-конференції заявив, що цю гру взагалі потрібно було зупинити, і він буде скаржитися до УЄФА.

"Якщо наші стосунки дипломатичні з Росією останнім часом через війну в Грузії та розміщення американських ПВО й так були холодні, то четверговий матч "Легії" з ФК "Москва", напевно, їх не зробив теплішими, пише польське видання Polska.

- Це скандал, маю надію, що про все це напишете. Не знаю, чому суддя не зупинив гру. Буду скаржитися в УЕФА, - "рвав і метав" на післяматчевій прес-конференції Олег Блохін.

Колишнього нападника збірної СРСР та екс-тренера збірної України обурила поведінка варшавських вболівальників, які під час гри скандували на зміну два гасла: "Грузія, Грузія" та "трахніть росіян", - зазначає видання.

Під час прес-конференції Блохін взагалі не хотів спілкуватися після виграного матчу 2-1. не приймав аргументів, що вболівальників "Легії" рознервувала поведінка московських футболістів, які в другій половині гри під час кожного контакту з легіоністами падали на траву і подовгу не вставали.

- Віддячимо вам у Москві. Як? Побачите, - пригрозив Блохін.

- Напевно забув як сам був футболістом. Вболівальники різних команд не завжди поводяться ґречно і часто вигукують образливі епітети, - дивувався диктаторській поведінці Блохіна тренер "Легії" Ян Урбан.