Українська правда

Близнюк: Спасибі "Карпатам"...

Сергей Шемшученко — 27 травня 2009, 09:39

Головний тренер "Іллічівця" Ілля Близнюк прокоментував результат матчу 30 туру із "Таврією", в якому його команда програла з рахунком 1:3.

"Гра була дуже важка. Щоб себе убезпечити нам потрібно було тільки виграти. Але ми звертали увагу, як команди зіграють у Львові. Однак намагалися в цій грі як мінімум не програти. Але, на жаль, дитячі помилки в обороні призвели до взяття воріт. А ті моменти, що мав у першому таймі Кривошеєнко - не зрозуміло, чому він не віддавав передачі або сам не прагнув вийти сам на сам з воротарем і обіграти його?

Усе добре, що добре закінчується. Але я не можу бути всім задоволений. Хлопці віддавалися грі і хотіли перемогти. Билися до останньої секунди. Задоволений, що команда залишилася в прем'єр - лізі і будемо вже з цього виходити. Приїдемо в Маріуполь і будемо визначатися на майбутнє", - цитує тренера офіційний сайт "Таврії".

Близнюк не зумів відповісти на запитання, чи була якась стимуляція з їх боку матчу "Карпати" - ФК "Львів".

" Я в ці справи не втручаюся. Ми, звичайно, стежили за грою у Львові, але нам було важливе тут не програти. І добре, що все так закінчилося. Спасибі "Карпатам"."