Українська правда

Безсонов відправив до "дубля" чотирьох гравців "основи"

Сергей Шемшученко — 18 жовтня 2008, 09:11

Генеральний директор ФК "Дніпро" Андрій Стеценко заявив, що клуб поки не шукає нікого на посаду головного тренера і до зими на тренерському містку буде залишатися Володимир Безсонов. Про це ІА "Новий мост" стало відомо під час прямої телефонної лінії в редакції газети "Дніпро Вечірній" 17 жовтня.

"Володимиру Безсонову відпущений досить великий кредит довіри. Як він їм скористається - його особиста справа. Але до зими клуб не шукає нікого на заміну Безсонову", - сказав Андрій Стеценко.

Гендиректор "Дніпра" спростував інформацію про те, що клуб бачить у ролі наставника команди Валерія Гаазаєва або Авраама Гранта.

Крім того, Стеценко повідомив, що в зимове міжсезоння клуб планує увести до основного складу молодих футболістів з дубля "Дніпра" замість придбання нових на трансферному ринку. Хоча гендиректор і не виключає купівлі нових гравців.

Деякі зміни уже відбулися в основному складі "Дніпра" із приходом Володимира Безсонова на посаду тренера. Зокрема, він відправив у "дубль" деяких футболістів, серед яких Олег Шелаєв, Богдан Шершун, Андрій Єщенко, Іонуц Мазілу. Стеценко не виключає, що найближчим часом цей список може поповнитися.