Українська правда

Безсонов: Мета - Ліга Чемпіонів

Сергей Шемшученко — 29 червня 2009, 11:48

Футболістам "Дніпра" треба змінювати себе та думати, як змінити своє "завтра", а не як повернути "вчора". Зокрема - добитися права грати у Лізі Чемпіонів.

Про це розповів головний тренер дніпропетровської команди Володимир Безсонов.

"Ось мета - Ліга чемпіонів. І при цьому не треба думати, що можна посісти перше місце, а можна - друге. Ти тримай перед очима цю мету. Хлопцям я написав на аркуші: "Ще нікому не вдавалося повернути своє "вчора", але ми можемо змінити своє "завтра", - наводить слова наставника сайт клубу.

На думку Безсонова, якщо футболісти постійно думатимуть про те, що у них було цієї весни, то залишаться тими, що й були. "А якщо будемо змінювати себе, перш за все, свою свідомість, щоб вона працювала тільки вперед, змінювати ставлення до роботи і дисципліну, то зможемо змінити своє завтра", - додав головний тренер "Дніпра".

За словами фахівця, він не має жодних претензій до гравців у відношенні та самовіддачі.

"Будь-яка секунда на полі змушує людину діяти, незалежно від місця розташування м'яча. Він повинен знати свої функції в будь-якій ситуації - тоді є робота. А я часто-густо бачу ходьбу по полю. З таким же успіхом можна і на галявині погуляти", - водночас зауважив Володимир Безсонов.