Українська правда

Бангура: В останні десять хвилин ноги вже не слухалися

Сергей Шемшученко — 19 вересня 2008, 20:46

Нападник київського "Динамо" Ісмаель Бангура про матч першого туру групового турніру Ліги чемпіонів проти лондонського "Арсеналу":

"До матчу з "Арсеналом" ми готувалися достатньо серйозно. Фізично ми були готові повністю витримати поєдинок, але в останні десять хвилин мої ноги вже не слухалися мене. Впродовж всього матчу я відпрацьовував по всьому фронту атаки, відкривався як на правому фланзі, так і на лівому, оскільки був єдиним нападником. Враховуючи те, що захисники в "Арсенала" - професіонали з великої букви, мені з ними довелося нелегко.

Я не з тієї когорти футболістів, які за незначного нездужання просять заміну. Хтось із захисників зачепив, ненавмисно ударив - я звик грати до кінця. Є головний тренер, і лише він може мене замінити, якщо побачить, що я не можу грати на повну силу.

В минулому сезоні в Одесі "Динамо" не змогло перемогти - матч закінчився нульовою нічиєю. Який настрій на майбутній поєдинок з "Чорноморцем"?


Звичайно, серйозно налаштовуємося на цей матч. Після стартового поєдинку в груповому турнірі Ліги чемпіонів у нас один день пішов на відновлювальні процедури, після чого всі приступили до повноцінної підготовки до протистояння з "Чорноморцем". Матч із "Арсеналом" показав, що потенціал у нашої команди непоганий. Розраховуємо на позитивний результат в Одесі - а позитивним результатом для нас є переможний підсумок.