Українська правда

Бабаєв: Кравченко дорожчий за Реброва, бо грає у збірній

Сергей Шемшученко — 9 липня 2008, 17:32

Олег Бабаєв, президент ФК "Ворскла" прокоментував ситуацію із переходом Сергія Кравченка у київське "Динамо":

"- На сьогоднішній день Сергій Кравченко є повноцінним футболістом ФК Ворскла і знаходиться з командою на учбово-тренувальному зборі в Польщі." - Каже Бабаєв, - "Якщо Кравченко не захоче подовжувати свій контракт з Ворсклою, то після закінчення контракту (тобто, взимку - ред.) він перейде в той клуб, в який захоче."

"У нас була пропозиція від "Динамо" щодо Кравченка, але ми не зійшлися у ціні. На мій погляд, Кравченко коштує зараз більше, ніж за нього пропонували. В останніх півроку контракту з "Ворсклою" він отримає у нас більшу ігрову практику, ніж отримав би в "Динамо", бо ми не впевнені, що він зайняв би там місце в основному складі. І, власне, це основна причина".

- Динамо запропонувало Вам мільйон доларів за півроку контракту Кравченко. Стільки ж Рубін заплатив за півроку контракту Реброва. Виходить, Кравченко коштує більше, ніж Ребров?

- По-перше, Кравченко на відміну від Реброва - гравець збірної України, по-друге, офіційної пропозиції від "Динамо" з озвученою сумою так і не надійшло. Все залишилося на рівні розмов.

- Чи правда що Ви просили за Кравченко 3 млн. доларів?

- Це не так.

Динамоманія