Українська правда

Аршавіна засипали пропозиціями

Сергей Шемшученко — 3 липня 2008, 13:14

Керівництво "Барселони" сподівається, що велике бажання Андрія Аршавіна перебратися в західноєвропейський клуб стане вирішальним чинником у переговорах із "Зенітом" щодо придбання російського форварда.

Андрій Аршавін. Фото english.sport-express.ru


Як повідомляють іспанські ЗМІ, в четвер представники "Барселони" мають намір зробити офіційну пропозицію про придбання форварда, з яким вони хочуть домовитися за 15 млн.євро. Каталонці планують оформити операцію до кінця поточного тижня.

Проте, керівництво пітерського "Зеніту" запропонувало Аршавіну подовжити контракт. Пітерці готові значно збільшити зарплатню нападника, який за чинною угодою отримує близько трьох мільйонів доларів на рік.

Пропозиція щодо продовження контракту була зроблена форварду президентом клубу Олександром Дюковим, який зустрівся з футболістом у середу, 2 липня. Гравець узяв час на роздуми.

Тим часом "Зеніт" прийняв пропозицію лондонського "Челсі", який нібито готовий придбати Аршавіна за 12 мільйонів фунтів стерлінгів (€15 мільйонів), передає ForUm.

Незабаром форвард відправиться до Лондона, де проведе переговори про деталі особистої угоди з "Челсі" і пройде медогляд. Зарплатня Аршавіна в новому клубі може становити 60 тисяч фунтів на тиждень (€3,9 мільйона на рік).

Yтро.ua