Українська правда

Анатолій Волобуєв: "Металіст" славиться стандартами

Сергей Шемшученко — 22 листопада 2008, 11:24

Анатолій Волобуєв, головний тренер луганської "Зорі", вважає, що у матчі проти харківського "Металіста" його футболісти виглядали гідно. Про це він повідомив на прес-конференції після матчу чемпіонату України, пише прес-служба "Металіста".

"В принципі, ми рано пропустили перший м'яч. "Металіст" славиться стандартами. У них є люди, які можуть забивати. Потім, начебто, трохи налагодили гру - і знов пропустили. У другому таймі ми виглядали гідно", - сказав тренер.

За його словами, у "Зорі" мало гравців атакуючого плану. "Нам дуже не вистачило сьогодні на полі Баги. Він отримав травму. Він бореться на полі, і нам його сьогодні не вистачало".

Як вважає тренер "Зорі", у "Металіста" дуже хороша лінія оборони. "Треба було нав'язати боротьбу", - додав Волобуєв.

"Нам постійно когось не вистачає. У нас за перше коло близько 12 травмованих футболістів, були і переломи, і меніски, загалом, чого лише не було".

"Ось, того ж Діденко не вистачало на полі (за домовленістю між клубами, - ред). Два потужні футболісти - Бага і Діденко - які могли б сьогодні нав'язати гру, а їх просто не було на полі", - сказав наставник луганчан.

Прокоментував Волобуєв стан травмованих гравців:

"Радує, що Нгаха Коллінз почав вже навколо поля ходити. До речі, з "Металістом" у першому турі ми його втратили, і увесь цей час нам його не вистачало. Я думаю, у нього характер є, і ми сподіваємося на нього. Але про нього можна говорити лише тоді, коли ми поїдемо на зимові збори.

Тлумак ще лежить. Лікарі йому не дозволяють підводитися. Хлопці провідують його щодня, ми не залишаємо його без уваги. У нього є бажання грати - і я думаю, він виходитиме на полі. Всі ми за нього дуже хвилюємося".