Українська правда

Алсідес: "У мене велике бажання грати за "Дніпро"

Сергей Шемшученко — 8 листопада 2008, 12:28

Бразильський захисник "Дніпра" Едуардо Алсідес після перерви, пов'язаної з травмою та хворобою, знову з'явився в основному складі дніпропетровської команди. Відразу після матчу в Сумах він відповів на запитання.

- Едуардо, як далася тобі перша гра після перерви?

- Як ви знаєте, я пропустив декілька ігор через хворобу, і зараз я дуже радий повернутися на поле. Тим більше приємно, що нам вдалося перемогти. Зараз всі в команді щасливі, що сьогодні нам вдалося завоювати три очки.

- Як оціниш свою нинішню форму?

- Відчуваю себе добре, і думаю, що знаходжуся у хороших фізичних кондиціях. У будь-якому випадку, потрібно прагнути до кращого, працювати, працювати і ще раз працювати. Сподіваюся, що зможу показувати кращий футбол.

- Багато хто говорить, що твій рівень на голову вищий, ніж у решти всіх футболістів "Дніпра", і ти, відчуваючи це, не хочеш грати і тренуватися з повною самовіддачею. Що ти про це думаєш?

- Це тільки розмови. Я не вважаю себе кращим за інших. Тут у "Дніпрі" зібрані відмінні футболісти, і мені приємно перебувати серед них. Повірте, у мене є велике бажання грати в "Дніпрі", і я сподіваюся принести користь команді.

fcdnipro.ua